ISO 22000'in Faydaları

  • Daha etkili ve dinamik gıda güvenliği tehlike kontrolü ve gıda kaynaklı hastalıkların azaltılması,
  • Müşteri sadakati ve memnuniyetinin sağlanması,
  • Ön gereksinim programlarının sistematik yönetimi ve kontrol,
  • Karar almada geçerli kaynak (veri) eldesi,
  • Gıda güvenliğine yönelik denetim etkinliği,
  • Neyin gerekli olduğuna odaklanmış kontrol,
  • Ürün geri dönüşü gibi hususların engellenmesi ile kalitesizlik maliyetlerinde düşüş sağlanması,
  • Gıda endüstrisi zincirinin tüm halkaları arasında iletişimin desteklenmesi ve organizasyonu,
  • Kaynak optimizasyonu, personel yeterliliğinin artışı,
  • Çalışma ortamının iyileşmesi,
  • Dokümantasyonun iyileştirilmesi ve izlenmesinde kolaylık,
  • Daha iyi planlama, daha az proses sonrası (post-process) doğrulama,
  • Resmi denetimlerde karşılaşılan sorunların en aza indirilmesi,
  • Kanunlara uyumluluğun sağlanması,
  • Gıda güvenliğine gösterilen özenin müşterilere kanıtlanması ve pazar payının artırılması,
  • Tedarikçi olarak yurtdışı pazarlarda diğer kuruluşlarla uyumluluk, dış pazarda daha etkin pazarlama,
  • Ekonomik büyüme ve kalkınma için potansiyel artışı.

İletişim

Merkez Mh, Gençosman Cd, No 11/A Güngören - İstanbul

Tel: (0212) 702 22 50 (pbx)
Tel: (0850) 340 80 80 (pbx)
GSM: 0537 225 70 10

İletişim